Ferie Online
Find din næste ferie her
  Ferie online  
  Lande  
  Investeringer  
  Skomærker  
  Tøjmærker  

Kaffeautomater mærker

 

AEG kaffeautomat


AEG blev grundlagt tilbage i 1887 i Tyskland, og har derfor rigtig meget erfaring med at producere forskelligt køkkenudstyr. AEG er en yderst innovativ virksomhed, som var de første der forenede lækkert design med fremragende ydelse. Dette gælder også angående AEG’s kaffeautomat som er nem at betjene, laver kvalitetskaffe, og har et lækkert klassisk design.

 

Animo kaffeautomat


Animo er en hollandsk virksomhed, der blandt andet producerer kvalitetskaffeautomater. Virksomheden blev grundlagt tilbage i 1950, og er i dag en af de førende indenfor produceringen af kaffeautomater. Med en Animo kaffeautomat er du sikret rigtig lækker kaffe på få sekunder, samt et stort udvalg af forskellig kaffe mm..

 

Barista kaffeautomat


Barista laver forskellige kaffeautomater, som blandt andet er velegnet til virksomheder, hvor der er mange mennesker. Kaffeautomaten har nemlig høj driftsikkerhed, samt at man kan få et utal af forskellige varmdrikke, så der er noget til enhver smag.

 

Bosch kaffeautomat


Bosch er grundlagt tilbage i 1886 i Tyskland af Robert Bosch. Bosch maskiner er kendt for deres innovation og kvalitet, og det er da heller ikke en undtagelse med Bosch kaffeautomat. Her får man både lækkert design samt kvalitetskaffe.

De´Longhi kaffeautomat
De´Longhi er en italiensk virksomhed, der har specialiseret sig i kaffe mm.. De´Longhi er grundlagt tilbage i 1974, og er i dag kendt for den kvalitetskaffe, deres kaffeautomater kan servere. De´Longhi kaffeautomater er af rigtig flot design og har samtidig en rigtig høj ydelse, så kaffen står klar på få sekunder.

 

ETNA kaffeautomat


Brandet ETNA har eksisteret i mere end 150 år. Det var dog først i 1992, at grenen ETNA coffee blev skabt. Visionen bag dette var at skabe driftsikre kaffeautomater, der lever op til alle kundernes krav om lækker og god kaffe. Dette er lykkes, og derfor er ETNA et af de største brands på markedet.

Eco kaffeautomat
Eco kaffeautomat er til kaffeelskere og –entusiaster. Med en Eco kaffeautomat kan man få op mod 14 lækre varmdrikke, så den er ideel til kontorer, hvor der er mange mennesker og mange idéer om, hvad kaffe er. En kaffeautomat for Eco er yderst brugervenlig, samt at den er nem at rengøre og vedligeholde.

 

Gaia kaffeautomat


Man kan få nogle forskellige kaffeautomater fra Gaia. En Gaia kaffeautomat kan serverer forskellige varmedrikke, både som kopper og kander. Gaia kaffeautomat er rigtig nem at betjene. Det vil sige, at den både er nem at rengøre og påfylde.

 

Siemens kaffeautomat


Siemens er en virksomhed med rigtig mange år på bagen. Den blev nemlig grundlagt tilbage i 1847. Siemens producerer en lang række forskellige produkter, deriblandt også kaffeautomater. En Siemens kaffeautomat serverer kvalitetskaffe af forskellige varianter. Derudover er en sådan kaffemaskine meget brugervenlig, så alle kan få en lækker kop kaffe mm..

 

Saeco kaffeautomat


Saeco er et undermærke til kæmpekoncernen Philips. Saeco har specialiseret sig i kaffeautomater. Her er maskinerne fremstillet af kaffeelskere til kaffeelskere. Der er lavet mange forskellige Saeco kaffeautomater, så der er helt sikkert en automat til enhver smag, da de kan fås med flere forskellige varmdrikke.

 

Spengler kaffeautomat


Spengler har mere end 80 års erfaring med at producere salgsautomater, og er i dag en af de mest populære her inden for. En Spengler kaffeautomat serverer kvalitetskaffe for enhver smag. Derudover har automaterne et lækkert design, som passer ind stort set alle steder.

 

Kaffemølle mærker

 

Kitchenaid kaffemølle


Kitchenaid er en amerikansk virksomhed, der producerer forskellige køkkenapparater. Det blev grundlagt tilbage i 1919, hvor det første produkt var en ”stående” mixer. Hurtigt blev kitchenaid populære, og dette skyldes blandt andet det tidsløse design, lækkert håndværk, god kvalitet og den nyeste teknologi. Kitchenaid har produceret en kaffemølle, som indeholder ny lækker teknologi, og har et klassisk tidsløst design. Nu kan du endelige få friskkværnet kaffe der hjemme.

 

Braun kaffemølle


Braun er en tysk koncern, der producerer forskellige maskiner til køkkenet og badet. Braun blev grundlagt tilbage i 1921, og er en af de største producenter af barbergrej. Men de lavet altså også meget andet end dette. Fx har Braun produceret en kaffemølle, så det nu er muligt at nyde en lækker friskkværnet kop kaffe der hjemme. 

 

Bosch kaffemølle


Bosch er kendt for at producerer forskellige maskinredskaber til hjemmet. Det blev grundlagt tilbage i 1886 af Robert Bosch i Tyskland. De forskellige redskaber indbefatter blandt andet også en elektrisk kaffemølle, som let og hurtigt kværner kaffebønnerne.

 

De’Longhi kaffemølle


De’Longhi blev grundlagt tilbage i 1974 i Italien, og er en virksomhed der særligt har specialiseret sig med kaffe og tilbehør til dette. Derfor har De’Longhi selvfølgelig også produceret en kaffemølle, så det blevet muligt at få friskkværnet kaffe der hjemme.

 

Dualit kaffemølle


Dualit er en britisk koncern, der producerer køkken- og cateringudstyr. Den blev grundlagt tilbage i 1946, og er mest af alt nok kendt for sin rigtig fede brødrister. Dog har Dualit også andre produkter såsom en kaffemølle. Dualit kaffemølle er elektrisk, så det er nemt at få kværnet kaffebønnerne.

 

Exido kaffemølle


Exido producerer varer, som skal gør hverdagen nemmere. Det er fx strygejern, fladejern, toaster og en kaffemølle. Exido er blevet et ret populært mærke, og dette er der især tre grunde til; god kvalitet, lækkert design og man får mest muligt for pengene.

 

Gastroback kaffemølle


Gastroback er en virksomhed, som navnet ligger op til, der producerer produkter til køkkenet. Den blev grundlagt tilbage i 1989, og voksede sig hurtigt stort. Blandt Gastroback’s produkter finder man blandt andet en kaffemølle. Denne er elektrisk, så nu er det nemt og hurtigt at få friskkværnet kaffe om morgenen.

 

Moulinex kaffemølle


Moulinex er en fransk koncern, der producerer små husholdningsapparater, så hverdagen bliver lidt nemmere. Den er grundlagt tilbage i 1932, og her dermed rigtig meget erfaring med at skabe nogle gode produkter. Moulinex producerer blandt andet en kaffemølle, der giver mulighed for lækker friskkværnet kaffe hver dag.

 

Moccamaster kaffemølle


Moccamaster er en hollandsk virksomhed, der har mere en 40 års erfaring med at producere kaffemaskiner. Senere begyndte man at udvikle kaffetilbehør, så kaffen kan blive endnu bedre. Blandt kaffetilbehøret kan der findes en Moccamaster kaffemølle, så man kan trække alt den gode smag ud af kaffebønnerne.

 

Melissa kaffemølle


Melissa kaffemølle er en elektrisk kaffemølle, som hurtigt og nemt kværner kaffebønnerne, så man kan nyde en kop kaffe i fulde drag. Kaffemøllen er af rustfri stål, og yderst nem at rengøre, så det ikke tager meget ekstra tid om morgenen at lave en friskkværnet kop kaffe.

 

Melitta kaffemølle


Melitta Bentz skabte tilbage i 1908 verdens første kaffefilter. På bagrund af dette blev virksomheden Melitta grundlagt. Melitta er dedikerede til kaffe og især tilbehøret til at lave den perfekte kop. Derfor kan det heller ikke komme som en overraskelse, at Melitta kaffemaskiner har produceret en kaffemølle, så man kan nyde friskmalet kaffe der hjemme.