Ferie Online
Find din næste ferie her
  Ferie online  
  Lande  
  Investeringer  
  Skomærker  
  Tøjmærker  

Tøjmærker

Der findes så mange forskellige tøjmærker rundt om i verden, at det er helt ufatteligt. Prisen og kvaliteten for tøjet varierer selvfølgelig meget, men man kan få rigtig meget lækkert tøj. I Danmark er vi rigtig godt med i modebranchen. Der findes mange danske mærker, som også er rigtig populære i udlandet. Grunden til dette er blandt det flotte skandinaviske design, som er helt unikt for Skandinavien. Det er enkelt, klassisk og bare rigtig lækkert.

Investering i solenergi
Solenergi er blevet en meget populær form for miljøvenligenergi, og især i Danmark er vi rigtig gode til at benytte os af den. Derfor ser man også, at flere og flere investerer penge i denne branche. Det er en rimelig sikker investering at foretage, da branchen indenfor miljørigtigenergi kun bliver støre med årene. Derudover er afregningsprisen på strømmen fastlagt med lave de næste ti år, samt solstrålingsniveauet historisk set kun afviger lidt fra år til år. Desuden er det også en teknologi, som er efter prøvet og meget driftsikker.
Der findes flere forskellige måder at investere sine penge på bla igennem investeringsforeninger som obton eller i ejendomme via koncenton, og det er vigtigt, at man finder den, man føler sig tryg ved at bruge, og som passer til ens økonomi.

Viral marketing

Mund-til-mund var en gang det største indenfor marketing, da anbefalingerne videresendes frivilligt, og man kunne altså regne med, at brugeren har haft en god oplevelse med produktet. I dag er det lidt anderledes, nu snakker man nemlig om viral markedsføring. Her tænkes der på Linkedin eller især på Facebook, som er verdens største sociale platform, og hvor brugere deler deres historier om produkter og andet, de har benyttet sig af. Derfor kan det godt betale sig, som virksomhed at have en Facebook-side, hvorigennem man kan dele gode tilbud og nye produkter. Om man skal have en Facebook side eller ej, handler dog meget om, hvilket produkt man sælger, men de fleste vil opleve tilslutning på Facebook og kundeloyalitet.